Pages

Saturday, May 29, 2010

Sayang Sepupu Saya

Hye Mrs Tobiey di sini..

Malam ni Mr.Tobiey tak ada kat rumah. Beliau pergi mencuri nota katanya. Selamat mencuri.

Sakitnya culf muscles saya skipping 3000x sehari. ouch! Demimu demi more, eh salah. demi mu Mr Tobiey muah muah. Hehe terjiwang pulak.

Tadi Mrs.Tobiey jenguk sekejap kat twitter, lama dah tak jenguk tapi tak la lama sangat. Maksud lama tak jenguk tu sebab dulu setiap hari main twitter, tapi sejak pakai netbook ni malas la pulak nak main twitter. Dulu janji dengan ayah ngada-ngada nak beli netbook sebab nak belajar, padahal betulkan lappy rosak tu baru Rm150 instead of Rm2500 beli ini netbook. Isk ape punya anak la ni. Sebab tu bila dah guna netbook, dah tak aktif dah main twitter, tapi facebook tetap aktif, hyperactive lagi. haih~

Eh macam dah lari jauh. Nak cerita tentang twitter sebenarnya. Mrs Tobiey bukak lah page sepupu kehormat Mrs Tobiey. Sedih la pulak sebab dia macam tengah kesepian, bukan macam tapi memang kesepian. Sapa nak dia sila angkat tangan! Orangnya cun, comel, kecik, pandai (tapi saya lagi smart kot. muhahaha gelak jahat), pandai masak kari dan kurma, pandai jahit nak kecikkan baju dan banyak lagi. amek la dia amek la. (selambe je lelong sepupu sendiri kat blog ni. seb baik dia tak baca)

Bulan depan family saya nak datang. Doa2 la depa dilembutkan hati bagi kami nikah time belajar ni.

Puh puh.. nak jampi Ya Latif kat muka depa..

Ok nak p belajar menjampi.

Tata.

p.s: sepupu, awak sayang saya x?

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails